Moederdag special

▪ SEIZOENSGEBONDEN - MOMENTEEL NIET BESCHIKBAAR ▪

That's not my dog, that's my furbaby!

Binnenkort is het alweer moederdag, dé dag dat we alle mama's in de bloemetjes zetten. Ook de hondenmama's verdienen daarbij een extraatje, want ook zij bieden elke dag onvoorwaardelijke liefde, eten, verzorging, troost en bescherming aan hun trouwe (viervoetige) kinders. 

Wil jij jezelf daarom die dag een extraatje gunnen of wil jij een andere hondenmama laten weten dat ze het goed doet, dan is dit misschien wel hét cadeautje waar jij naar op zoek bent, dé verwennerij voor mama en hond: matching cookies. 

Sharing is caring!

If being a crazy dog mom is wrong, then I don't want to be right.

PINDAKAASKOEKJES voor de hond (€7,50/12st.)

Ingrediënten: amandelmeel, boekweitmeel, pindakaas, water, kaneel.

Allergenen: pinda's.

Bewaaradvies: Bewaar de koekjes op een droge plaats en uit de zon in het voorziene zakje. Zorg ervoor dat je het zakje steeds goed sluit. Op die manier kan je de koekjes tot 4 weken bewaren. 


VANILLEKOEKJES MET FONDANT voor de mama (€9,50/4st.)

Ingrediënten: tarwebloem, boter, suiker, eieren, vanillesuiker, plantaardig vet (palmpit, palm), glucosestroop, water, bevochtigingsmiddel (E422), emulgator (E471), verdikkingsmiddel (E415, E466), natuurlijk aroma, conserveermiddel (E200), voedingszuur (E330).

Allergenen: melk, gluten, eieren.

Bewaaradvies: Bewaar de koekjes op een droge plaats en uit de zon in het voorziene doosje. Je kan ze zo tot 3 maanden bewaren.

In samenwerking met https://www.onsloeke.be/

Bestellen is mogelijk tot en met woensdag 3 mei. 

Verzenden kan vanaf woensdag 10 mei (Bpost - €6,40).

Ophalen kan vanaf woensdag 10 mei (in Grobbendonk) of op zondag 14 mei tijdens het Wolv event in Putte (NL).